In 2021 hebben we Partheas Q helemaal opnieuw bekeken. Van een basis nummersysteem (nog altijd beschikbaar als Partheas QBasic) werd een heel nieuwe architectuur opgemaakt om de toepassing naar een volledig ander niveau te tillen. Dat resulteerde in een eerste roll out voor VDAB (januari 2022), onze belangrijkste niet-zorg klant. Het resultaat: een high-end oplossing voor digitaal onthaal, met een zeer groot aantal, onklopbare features. Maar daar stop het niet, allerminst zelfs!

Sindsdien is de oplossing verder onder handen genomen en zijn specifieke ‘zorg’ features toegevoegd. Ondertussen is de software helemaal klaar om uit te groeien tot dé oplossing voor digitaal onthaal in groepspraktijken. En ja, de software is al in topvorm, maar daar komt in januari 2023 ook een heel nieuwe productlancering bij kijken. Hou ons in de gaten!

 

Partheas Q