Startscherm VDAB Aalst

Vandaag (10/02) gaat met Mechelen het derde VDAB-kantoor van start met onze kiosk-onthaal software Partheas Q. Na piloot Aalst Hopmarkt (24/01) en Gent Kongostraat (08/02) staat de roll-out – van Partheas’ grootste project tot vandaag – daarmee stevig op de rails om tegen eind april al zo’n 30-tal kantoren uit te rusten. De overige van in totaal 67 kantoren van de organisatie zijn verderop in 2022 voorzien. Met deze 3e Partheas Q uitrol komt de projectuitvoering bij VDAB helemaal onder stoom!

De software laat VDAB-klanten (werkzoekenden & werkgevers) en allerhande leveranciers toe om zich digitaal aan te melden in de kantoren. Aanmelden kan momenteel via eID, QR code of manuele ingave van naam. De clouded toepassing stuurt per kantoor tussen de 1 à 3 verschillende kiosken aan, geleverd door de firma’s 3S / AIS.

Medewerkers van de kantoren (bemiddelaars, infopunt medewerkers, coaches en andere) kunnen – via de software – de aankomst van hun klanten zien. Via een reeks slimme algoritmes worden klanten daarbij naar de juiste wachtzalen doorgestuurd. Zowel de schermen als de (geprinte) tickets ondersteunen daarbij niet minder dan 15 verschillende talen.

De toepassing heeft een rijke API met bijna 100-tal verschillende services voor optimale integratie binnen de organisaties waar het werkt. Daarnaast integreert de software met een reeksje van specifieke VDAB systemen zoals

  • Agendasystemen CODI (Controle Dienst afspraken), MLB (Mijn Loopbaan), alsook van derde partners van VDAB die willen aansluiten ;
  • IAM systemen van VDAB en derden ;
  • De openingsuren van de kantoren ;
  • Notificatiesystemen (voor VDAB betreft dat Google Chat) ;
  • Business intelligence omgeving(en) ;
  • Met onze ‘zijderoute’ app een heel eigen architectuur voor browser-randapparatuur communicatie.

De applicatie ondersteunt niet alleen de werking van de eigen medewerkers in VDAB kantoren, maar ook van tal van partnerorganisaties zoals GTB, Randstad Risesmart en vele andere.

 

Signficante upgrade

Manuele ingave van naam indien geen eID of QRPartheas Q versie 3.0.1 is zowel functioneel als technisch een zeer significante upgrade ten opzichte van voorganger 2.6.4. Vooral in de kioskflow wist ons softwareteam heel wat extra intelligentie in te bouwen. Het resultaat zijn een resem features die eindklanten toelaten om op een ingenieuze en dynamische manier allerhande ‘kiosk’-paden te definiëren. Nu al staan een heel reeksje spannende functionaliteiten gepland op de product-roadmap.

De software is geschikt als onthaalsoftware voor een divers scala van sectoren en laat maximale integratie toe voor procesoptimalisatie bij zowel kleinere als grotere organisaties. Om de hele rits functionaliteiten van de coolste onthaalsoftware van de Lage Landen nog wat beter in de verf te zetten – ook buiten de zorgsector – krijgt Partheas Q binnenkort ook een eigen website.

Interesse om meer te weten te komen? Aarzel niet om contact op te nemen.

Partheas Q