Heb je heel wat infrastructuur nodig om met een digitaal onthaal te starten? Zou je dan bijvoorbeeld een apart agenda- of kalendersysteem nodig hebben om je bezoekers in te registreren? Kort samengevat: nee. Als je personen wil verwelkomen met wie je een overleg hebt gepland, is weinig meer nodig dan je klassieke kalenderapplicatie (Outlook, Google Calendar…). Hoe dat werkt? Bekijk alvast even de onderstaande animatie om te zien hoe het in zijn werk gaat voor de gebruiker.

Partheas Q kan heel wat meer dan alleen dit uiteraard. Het kan ook integreren met uw eigen kalendersysteem (online agenda’s bijvoorbeeld), het stuurt oproepschermen aan, laat toe om allerhande kiosk flows te configureren voor allerhande scenario’s…

Wat is Partheas Q? Wens je meer informatie? Aarzel niet om ons te contacteren!

Partheas Q