Woensdag 29/06/2022 werd onze Q2 release opgeleverd voor verschillende producttoepassingen. Voor Partheas Flow betekende dat ook de roll out van de ‘mobiele app’ voor artsen. Dit laat toe om patiënten op te volgen en hun voortgang te zien. Via je mobiel toestel kan je dan net zo goed de patiëntenflow beheren als dat vandaag al kan via de traditionele webbrowser. Met de app geven we artsen en/of verpleegkundigen extra mogelijkheden voor situaties waar een computer/laptop minder evident is.

De belangrijkste product updates voor Q2 2022 zaten vooral in de Partheas Q release. Maar toch zitten er ook in de release van Partheas Flow van Q2 2022 enkele leuke nieuwigheden:

  • Extra designs en lay-outs voor tickets, schermen in wachtzalen en deurschermen.
  • Enkele features om onze doorlooptijd voor nieuwe releases danig te reduceren. Hierdoor kunnen we vaker en sneller de nieuwste features aanbieden.

En met deze release is er nu dus ook de mobiele app voor ziekenhuismedewerkers en artsen! Die toepassing laat artsen of verpleegkundigen toe om met een mobiele toestel hetzelfde te realiseren als in de traditionele webbrowser. Bijvoorbeeld:

  • een overzicht op basis van track-and-trace van de locaties van patiënten (nog niet in ziekenhuis, ingeschreven, in de wachtzaal, bij medische beeldvorming, in onderzoek…) ;
  • doorverwijzen van patiënten voor een onderzoek ;
  • oproepen van de arts naar de onderzoeksruimte ;
  • enz, enz.

De app is volledig geïntegreerd binnen Partheas Flow voor Consultaties. Dat wil ook zeggen dat op het vlak van toegangsbeheer (en andere integraties) er een vlotte integratie is met de ziekenhuissystemen. Via interactie met de server applicatie van Partheas Flow werkt het net zo vlot om ook met een lokalisatie-systeem te kunnen samenwerken.

De app is beschikbaar voor zowel iOS (Apple) als Android.

Graag meer informatie? Aarzel niet om contact op te nemen!

ConsultatiesMobilePartheas Flow