Partheas haalt in combinatie met partners Syrinx (Aalst), 3S (Denderleeuw) en het Italiaanse AISsystems het project binnen voor het uitrusten tot 67 VDAB kantoren met onthaalsoftware. De eerste ‘roll out’ met kiosken staat verderop dit jaar gepland in het VDAB kantoor van Aalst.

Samen met haar partners kreeg Partheas onlangs het project gegund voor het uitrusten van kantoren binnen VDAB met de toepassing Partheas Q. Voor VDAB is dit onderdeel van het groter geheel met betrekking tot haar plannen rond ‘Basis Dienstverlening’.

De software die gebruikt wordt, is een extensie van Partheas Q en bevat onder andere

  • Een dynamische kiosksoftware die de bezoeker (werkzoekende, werkgever, leverancier…) gidst naar de juiste actie/locatie/medewerker.
  • Aanmeldschermen waarmee de medewerkers van VDAB worden geïnformeerd.
  • Administratieschermen waarmee de kantoorbeheerders de flow kunnen optimaliseren.
  • Informatievergaring om beleidsbeslissingen te kunnen nemen op basis van data.

Alle software wordt aangestuurd via Partheas Q (cloud versie) die voor dit project tot 500 ‘concurrent user’ (+ 85 kiosken) dient te ondersteunen. De 3S kiosken worden uitgerust met eID lezers, QR code lezers, printers en touchscreen. Voor de eerste fase van de uitrol worden alvast meer dan 50 kiosken ingezet.

Partheas Q