Door de huidige Corona toestand is het even moeilijker om onze oplossingen uit te leggen in het ziekenhuis zelf. Daarom hebben we zelf een aantal eenvoudige filmpjes gemaakt om onze oplossingen op een heldere manier te kunnen uitleggen. In dit filmpje (Engelstalig) leggen we onze toepassing uit voor OR en dagziekenhuis door integratie met Aucxis’ Hertz.

Het beschrijft een (voorbeeld) proces, de back-office software en de mobiele toepassing. Bovendien gaat het ook dieper in op de gebruikte hardware, zoals ingezet door Aucxis. Zij rollen verschillende business applicaties uit op hun hardware infrastructuur die aansluit op een centrale, intelligente lokalisatie controller ‘Hertz’. In dit opzet werd voor Centrak hardware gekozen. Deze werkt voornamelijk op Infrarood technologie, maar met gebruik van zgn. exciters, kan dat ook versterkt worden voor een RF signaal.

De hardware-infrastructuur voor onze toepassing kan op die manier ook ingezet worden voor andere doeleinden zoals opvolgen van ‘assets’.

Heeft u nog vragen hierover na het bekijken van dit filmpje of is uw interesse verder gewekt, aarzel niet om ons te contacteren!

 

 

CoronaPartheas FlowTrack-and-trace