ICT4Care Montil Affligem

Deze tekst is rechtstreeks afkomstig van de website van ICT4Care. Door de corona-maatregelen is het colloquium ICT4care 2020 een hybride evenement. Geïnteresseerde deelnemers kunnen op 13 oktober 2020 fysiek meedoen. Ook worden de sessies in beeld en geluid opgenomen. Partheas zal een presentatie voorzien over zijn mobiele oplossing, zodat patiëntgenoten de status van de patiënt kunnen volgen.

Het digitale colloquium ICT4care 2020 van de werkgroep ICT4care is ideaal om de ontwikkelingen op het gebied van ICT en innovatie in de zorg tijdens coronatijden bij u te brengen en de grootste marktspelers in de spotlight te zetten. De sessies op dit ambitieuze digitale platform zijn onderverdeeld in acht thema’s en zijn onbeperkt te raadplegen tot 23 december 2020. Als je niet de juiste inzichten en informatie krijgt over ICT en innovatie in de zorg, waar kan je dan wel? Welkom!

 

Om toegang te krijgen tot het digitale platform moet elke deelnemer zich registreren via de aanmeldmodule van de conferentiesite. Na registratie ontvangt elke deelnemer een unieke link met wachtwoord, waarmee vanaf 23/10/2020 toegang wordt verleend tot het digitale platform. Het digitale platform blijft tot 2 maanden na het colloquium beschikbaar voor de geregistreerde deelnemers. Hierdoor heeft de deelnemer direct toegang tot alle presentaties van het colloquium 2020. Inschrijven is altijd mogelijk!

Raadpleeg regelmatig de website van ICT4Care. De conferentie vindt wederom plaats in De Montil in Affligem. Agendadetails zijn hier te vinden.

 

Nieuws 04/11

Zie onder voor een beeldverslag van het event

Mobile