Partheas breidt Partheas Flow (versie 4.0) uit met een nieuwe module om patiëntenstromen te beheren voor

  • dagopname en
  • chirurgie

De oplossing zal patiënten en (vooral) hun metgezellen actief informeren over de status van een ingreep. Daarnaast kunnen verpleegkundigen die de afdeling beheren, de status van de afdeling ten allen tijde controleren. Vervolgens is er voor bepaalde handelingen (oproepen van patiënten, oproepen van begeleiders, …) geen handmatige tussenkomst meer nodig. De oplossing maximaliseert de ondersteuning van verplegend personeel via geautomatiseerde interventie.

Om het project te realiseren, creëerde Partheas een nieuwe module met een speciaal daarvoor opgebouwde gebruikersinterface. Hiermee kan het verplegend personeel de verschillende locaties volgen volgens hun specifieke behoeften. De toepassing  informeert pro-actief de verschillende stakeholders, bijvoorbeeld door informatie te bieden over

  • overschrijden van bepaalde termijnen in recovery ;
  • overschrijden van bepaalde wachttijden ;
  • geautomatiseerd patiënten informeren ;
  • informatie over de beschikbaarheid van bepaalde ruimte ;
  • enzovoort.

De eerste release van de oplossing staat gepland op 06/01/2020. Meer informatie is ook te vinden op deze pagina.

FeaturesPartheas FlowTrack-and-trace