Met de komende release van Partheas Flow (v4.0), integreert de toepassing met de localisatie controller van Aucxis, Hertz. Voor een eerste ‘live’ installatie zal de controller werken met de module voor daghospitalisatie en ingrepen. Met de opening van het CDC bij AZ Herentals, zal de eerste implementatie live gaan 06/01/2020.

Partheas Flow zal zich inschrijven op localisatie tags in /nabij het chirurgisch dagcentrum. Zowel Hertz als Partheas Flow hebben een sterk uitgebouwde API om dat ook toe te laten. Hertz laat daarbij toe om verschillende localisatie technologieën door Partheas Flow te laten ondersteunen, zoals RFID, BT, infrarood…

De gebruikte tags zijn gebaseerd op Centrak infrarood technologie.

Interesse om meer te weten te komen over de mogelijkheden? Aarzel niet om ons te contacteren!

Partheas FlowTrack-and-trace