Reporting module in version 3.2 - Average waiting time evolution for a physician

Partheas lanceert een nieuwe rapportagemodule in versie 3.2 van haar Partheas Flow-platform. Dankzij de grote hoeveelheden informatie die door de applicatie wordt vastgelegd, kan de applicatie veel inzicht bieden, gebaseerd op erg accurate data. De software stelt zorgmanagers in staat om medische paden adequaat bij te sturen. 

De rapportagemodule bevat 3 belangrijke types rapporten:

  1. Statistische informatie specifiek voor één afdeling of arts.
  2. Audit-informatie om bepaalde routes van patiënten te verifiëren, ook bijvoorbeeld in het geval van vragen over naar de zorg- of ombudsdienst. Maar even goed om bepaalde trajecten te verifiëren.
  3. MIS-informatie op ziekenhuisniveau die zorgmanagers kan helpen om bepaalde stromen te wijzigen.

 

Beschikbaar stellen  van informatie

Een module in de Partheas Flow UI kan de informatie visualiseren in een vooraf gedefinieerde set formaten. Er is naast de vaste rapporten ook een mogelijkheid om rapporten op maat aan te bieden, specifiek voor uw vereisten. Daarnaast kunnen ziekenhuizen met in-house rapportage-expertise ook data direct uit de Partheas Flow API halen. Bovendien kan de module in beide situaties gegevens van externe gegevensbronnen ontvangen om het rapport verder te verrijken.

Het voorbeeldrapport hierboven toont een voorbeeld van een “wachttijd” -rapport voor een bepaalde arts. Het laat gedurende een bepaalde periode de evolutie van wachttijden zien. Vóór de technische voorbereiding van gegevens voor rapportage, zal de oplossing de gegevens opschonen om anomalieën te detecteren. Zo worden in een rapportage van gemiddelde wachttijden de gegevens van patiënten die zelf te laat zijn genegeerd.

Omwille van de aard van Partheas Flow bevat de module een aantal zeer unieke en onverslaanbaar nauwkeurige gegevenssets. Afhankelijk van de gebruikte modules kan het gaan om gegevens voor zowel consultaties als operaties.

Geïnteresseerd in meer informatie over de extra features in 3.2? Aarzel niet om ons te contacteren.

Partheas Flow