AZ Zeno (Knokke) zal de nieuwste versie van Partheas Flow gebruiken om haar patiënten te begeleiden. Het ziekenhuis zal het toepassen in de nieuwe polikliniek in Knokke. Dit spectaculaire gebouw gaat open in maart 2018. Alle consultaties maken gebruik van de unieke applicatie. Het zal hen in staat stellen een hogere efficiëntie van het hele ambulante proces te verkrijgen. Bovendien zal het het ziekenhuis helpen bij het efficiënt inzetten van medewerkers.

Onder andere de volgende disciplines worden hierbij mee aangesloten met elk specifiek opgezette flows

 • orthopedie
 • cardiologie,
 • longziekten,
 • oftalmologie,
 • algemene heelkunde,
 • pediatrie,
 • psychiatrie,
 • neurologie,
 • dermatologie,
 • gynaecologie,
 • en meer.

Partheas heeft speciaal voor het ziekenhuis een aantal medische paden verfijnd. 

In plaats van trackingtechnologie te gebruiken, ontvangt de patiënt een QR-ticket. De oplossing lokaliseert patiënten op basis van scannen bij kiosken in het ziekenhuis. Vervolgens geeft de kiosk informatie aan de patiënt. Deze informatie kan betrekking hebben op routebepaling en wachttijden.

 

Partheas Flow