Met deze nieuwe release integreert Partheas Flow met haar eerste toegangscontrole-oplossing.

De oplossing omvat onder andere de volgende onderdelen

  • Aan de inschrijvingen van de consultaties wordt een dynamisch route-ticket aangemaakt (op basis van de werkelijke en actuele locatie van de arts(en)) + een QR code wordt afgedrukt om toegang te geven tot de beveiligingspoortjes.
  • Een QR code wordt naar de (dag)gehospitaliseerde patiënten opgestuurd e dag voor opname. Dit geeft hen eenvoudige toegang tot het ziekenhuis bij aankomst. QR codes worden toegezonden via SMS of de mailserver van het ziekenhuis.
  • QR codes worden toegezonden naar bezoekers en begeleiders van patiënten, om ook hen toe te laten in het ziekenhuis. Dit laat evenwel ook toe aan het ziekenhuis om een beter beeld en controle te houden over de (hoeveelheid) bezoekers in de infrastructuur. En zo bijvoorbeeld ook het aantal gelijktijdige bezoekers per patiënt te beperken.
  • Om toegang te verkrijgen tot het ziekenhuis moeten personen allereerst een Corona-vragenlijst invullen. Zoniet wordt geen QR Code uitgereikt.
  • Integratie met de toegangscontrole systemen van DNCS.
  • Partheas Flow beheert een centrale QR code generator.

Meer informatie gewenst over deze oplossing? Aarzel niet om contact op te nemen.

MobilePartheas Flow