Eind mei presenteerde Partheas haar oplossing op het Immohealthcare congres 2017 in Pfäffikon (Zürich, Zwitserland). Partheas verzorgde de demo in samenwerking met RoomSignage (Berlijn, Duitsland) en Frontwork (Walliselen, Zwitserland) getiteld ‘Innovative Signage Anwendungen im Healthcare Bereich – erprobte Technologie auf neuen Wegen’. Zoals de titel aangeeft, wilden de bedrijven laten zien hoe eInk technologie uit een heel andere sector in de zorg werd geïntroduceerd. De bedrijven kozen Partheas Flow uit als een sterke ‘use case’.First version on 7.4 Imagotag eInk

Om bewegwijzering van de doktersconsultatie te bieden, gebruikt Partheas Flow eInk-bewegwijzeringstechnologie toe. Telkens een arts – al dan niet automatisch – patiënten oproept in onze applicatie, geeft de oplossing direct de informatie door op grote wachtka

merschermen (LG, Samsung of anders). Tegelijkertijd publiceren we de informatie ook op de deur van de consultaties, onderzoeksruimtes, kleedkamers of andere. Het deurbord toont niet alleen de gegevens van de dokter, het geeft ook een visuele indicatie van de verwachte patiënt. Het scherm geeft meestal een dergelijke indicatie via het pictogram en het nummer van de badge / het ticket dat de patiënt bij zich heeft. In afgesloten ruimtes kan de oplossing ook de naam van de patiënt op de deur plaatsen indien het ziekenhuis dat wenst.

 

Waarom eInk gebruiken

Deze digitale borden kunnen een aanzienlijke meerwaarde voor de algehele Partheas Flow-oplossing bieden. Het is een belangrijke troef bij het maximaliseren van onafhankelijke patiëntbewegingen. Op die manier draagt het bij tot de algehele en maximale automatisering van het hele proces.

Bovendien hebben de 7,4-inch schermen enkele unieke kenmerken:

  • eenvoudige installatie,
  • extreem lange batterij levensduur (5 jaar),
  • geen ethernet of andere bedrading nodig,
  • hoog rendement t.a.v. kostprijs.

De basistechnologie van deze oplossing is afkomstig uit de retail, waar grote hoeveelheden van dergelijke labels te vinden zijn in bijna alle grote Europese ketens. Retailers gebruiken meestal kleinere versies van labels voor de bulk van prijsaanduiding voor producten. Maar sommige passen labels van 7,4 inch niet alleen toe om een productprijs aan te geven, maar ook om productkenmerken te afficheren. In samenwerking met de leverancier hebben ingenieurs de oplossing aangepast om een aantal onmisbare tweaks te maken. Hierdoor kan de opstelling ook optimaal werken in een ziekenhuisomgeving.

In vergelijking met eerdere versies heeft RoomSignage het uiterlijk van de oplossing aanzienlijk verbeterd. Zie rechts zowel de oudere versie als de meer recente, elegante look. Ook werd het licentiemodel voor de hardware beter aangepast aan de gezondheidszorg. Zie hieronder voor onze video waarin de applicatie werd geïntroduceerd op Immohealthcare.

If you find this interesting, don’t hesitate to ask more information.

eInkPartheas Flow