Met trots kondigen we aan dat Partheas, in samenwerking met drie andere gespecialiseerde bedrijven, de gunning heeft ontvangen voor het raamcontract met besteknummer 2024/HFB/OP/120501 van de Vlaamse Overheid. Dit contract betreft de ontwikkeling en implementatie van oplossingen rond ‘Afspraken, klantenbegeleiding en digitaal onthaal’. Daarbij staan gebruiks- en klantvriendelijke technologieën centraal. Deze worden onder het raamcontract beschikbaar gesteld aan de Vlaamse lokale besturen. De oplossing  zal aangeboden worden onder de naam ‘Docleas’.

Partheas zal binnen dit project verantwoordelijk zijn voor de softwarecomponenten van de ‘klantenbegeleiding’ en het ‘digitaal onthaal’. De innovatieve oplossingen van Partheas zorgen voor

  • een vlot en efficiënt beheer van het operationeel opzet van de klantenbegeleiding,
  • van het plannen van afspraken tot het digitaal onthaal van burgers via kiosken.

Onze software ‘Partheas Q’ zal bijdragen aan een intuïtieve en gestroomlijnde ervaring voor zowel de bezoekers als de medewerkers van diverse Vlaamse lokale besturen.

In het kader van dit raamcontract werkt Partheas samen met Syrinx BV (Aalst). Het bedrijf staat in voor de consultancy en strategische begeleiding binnen het project. Doclr (Oud-Heverlee) levert de technologie voor het agendasysteem, wat zorgt voor een flexibele en betrouwbare planning van afspraken. Voor de productie, levering en het beheer van de kiosksystemen is 3S (Denderleeuw) verantwoordelijk. Deze samenwerking tussen vier ervaren spelers verzekert een hoogwaardig en toekomstgericht dienstenpakket.

Deze gunning bevestigt de expertise van Partheas en haar partners in het aanbieden van geïntegreerde, digitale oplossingen. Waarbij de software focust op klantgerichtheid en efficiëntie. We kijken ernaar uit om de Vlaamse Overheid te ondersteunen in haar streven naar innovatie en digitalisering binnen het publieke domein.

Meer informatie? Neem ook een kijkje op het bericht van de Vlaamse Overheid.

 

Partheas Q