Partheas Flow
Nieuwbouw AZ Zeno uitgerust met Partheas Flow via opvolging met QR Ticket

Nieuwbouw AZ Zeno uitgerust met Partheas Flow via opvolging met QR Ticket

AZ Zeno gebruikt Partheas Flow voor alle patiënten voor consultaties van de nieuwbouw. Deze opent op de Kalvekeetdijk in maart 2018. De consultaties gebruiken onze unieke applicatie voor een optimalisatie van het totale proces.

Onder meer de volgende disciplines gebruiken de toepassing: orthopedie, cardiologie, pneumologie, oftalmologie, algemene heelkunde, pediatrie, psychiatrie, dermatologie, neurologie, gynaecologie, stomatologie, MKA, NKO en andere.

In plaats van gebruik te maken van actieve tracking technologie gebruiken we QR tickets om de patiënt te lokaliseren. De patiënt scant zijn QR code ticket in de wachtzaal en krijgt daarbij extra informatie, onder andere voor way-finding maar ook in kader van wachttijden.


About the Author

Koen Wauters