Partheas Flow
Partheas Q Clouded versie voor Centre de Santé des Fagnes

Partheas Q Clouded versie voor Centre de Santé des Fagnes

De polikliniek van het Centre de Santé des Fagnes heeft gekozen voor de clouded variant van Partheas Q. De toepassing wordt ingezet voor het nieuwe opzet van het onthaal aan de inschrijvingen. 4 permanente desks zullen de oplossing voor beheer van patiënten wachtrijen gebruiken.

Partheas Q versie 2.0.1 bevat meteen ook een reeks nieuwe features, waaronder

  • desk printing voor de receptie (die naast  de kiosk voor manuele verdeling van het ticket kan zorgen),
  • multi-taal schermen voor de kiosk, en
  • desk-forwarding.

De clouded versie van Partheas Q biedt dezelfde features als het lokaal gehoste alternatief. Een belangrijk voordeel is dat er geen lokale installatie dient te gebeuren, inclusief voor aansturing van de hardware. Niettemin blijft de applicatie hoge beschikbaarheid en veiligheid garanderen. Zoals voor alle Partheas oplossingen zijn deze maximaal ‘hardware agnostic’.

Meer te weten komen over Partheas Q? Aarzel niet om ons te contacteren via [email protected]

Tags: , , , , ,

About the Author

Koen Wauters